Medarbetare

Medarbetarna i Zmartic Fonder består av följande personer:

 

 

Johan Holmsved Thott, VD och Chef Fondadministration

Johan Holmsved Thott är VD och Chef fondadministration i Zmartic Fonder och har det övergripande ansvaret för fondbolaget samt ansvarar även för hantering av fondadministration/back-office, marknadsföring och är bolagets kontrollfunktion av externa uppdragstagare/samarbetsleverantörer.

 

Johan är utbildad civilekonom vid Uppsala universitet. Han kommer närmast från en tjänst på Monyx Financial Group AB. Johan har lång erfarenhet från den finansiella sektorn och pensionsbranschen

bl a som förvaltare på SEB Fonder och VD på Monetar Pensionsförvaltning.

 

Telefon: +46- (0)705 98 62 18

E-mail: johan.holmsved-thott@zmarticfonder.se

 

___________________________________________________________________________________________

 

Anders Lekholm, Chef fondförvaltning

Anders Lekholm har det övergripande ansvaret för fondernas innehav och det yttersta ansvaret för fondförvaltningen. Anders är ansvarig förvaltare av fonderna: Zmart Balanserad, Zmart Beta och Zmart Optimal.

 

Anders är utbildad civilekonom vid Internationella Handelshögskolan i Jönköping samt har bedrivit MBA-studier vid Kellstadt Graduate School of Business, Chicago i USA med inriktning på finans och portföljförvaltning. Han har 19 års erfarenhet i finansbranschen och Anders tidigare förvaltningserfarenhet består av att ha arbetat som portföljförvaltare och ansvarig för aktiehandeln på Andra AP-fonden under åren 2001-2012 samt han har även bl a arbetat på Bear Stearns och Merrill Lynch i USA.

 

Telefon: +46- (0)702 79 79 36

E-mail: anders.lekholm@zmarticfonder.se

 

___________________________________________________________________________________________

 

Magnus Angenfelt, Ansvarig förvaltare Zmart Alfa

Magnus Angenfelt är ansvarig förvaltare för hedgefonden Zmart Alfa.

 

Magnus har tidigare varit förvaltningsansvarig och VD på Manticore Capital, ett bolag inom Brummer & Partners. Dessförinnan arbetade han mellan 1998 och 2000 som analytiker på hedgefonden Zenith samt med riskkapitalbolaget Zodiak på Brummer & Partners. Under perioden 1992 till 1998 var han analytiker på Alfred Berg Fondkommission. Åren 1986 till 1992 arbetade Angenfelt som journalist och projektledare på tidningen Affärsvärlden. Nyligen gav han ut boken ”Världens 99 bästa investerare”.

 

Telefon: +46- (0)730 45 61 10

E-mail: magnus.angenfelt@zmarticfonder.se

_____________________________________________________________________________________________________________________

Zmartic Fonder

Zmartic Fonder AB

Sveavägen 151

113 46 Stockholm

Org.nr 556899-7349

 

Copyright © 2016 Zmartic Fonder AB. All rights reserved.